Per 01-01-2024 hebben we afscheid genomen van vaste assistente Astrid en vaste huisarts Natali Panfilova. We danken beide collega's voor hun inzet en zien dr Panfilova wellicht af en toe nog eens terug als inval huisarts.

Susanne Guijken is inmiddels gestart als nieuwe vaste huisarts, zij zal samen met Berber Veltkamp de huisartsenbezetting verdelen over de week. Van maandag t/m donderdag werken zij allebei twee vaste dagen en op vrijdag wisselen ze af. Voor vervolgafspraken over klachten die u eerder met een van de vaste huisartsen heeft besproken, is het goed om terug te komen bij dezelfde arts. Geef dit alstublieft door aan de assistente bij het plannen van de afspraak, zij weet precies wanneer welke dokter aanwezig is.

Ter vervanging van Astrid zijn wij hard op zoek naar een nieuwe vaste assistente op donderdag en vrijdag. Kent u iemand die wellicht geïnteresseerd is? Geef het aan ons door! Tot we een nieuwe vaste assistente hebben gevonden, zullen er op deze dagen wisselende invalassistentes werken.