Beste patiënten,

In de loop 2024 verhuist onze praktijk naar de Brinkstraat in Betondorp. Ergens doet dat pijn omdat we allemaal gehecht zijn aan de Newtonstraat en tegelijkertijd verheugen we er ons op. De nieuwe ruimte in Betondorp geeft ons meer mogelijkheden u van goede zorg te voorzien.

U hoeft niets te doen

Als patiënt verhuist u automatisch mee. U hoeft dus niets te doen om bij onze praktijk te blijven. Voor sommigen van u betekent de verhuizing meer reistijd naar de praktijk. Daar is helaas niets aan te doen, ook omdat de andere huisartspraktijken in de wijk geen nieuwe patiënten meer aannemen. Bent u te ziek om naar de praktijk te komen? Dan blijft een huisbezoek altijd mogelijk.

Een extra huisarts

In Betondorp is er ruimte voor een extra huisarts. We verwachten dat er ook een assistent en een praktijkondersteuner bijkomt op den duur. Daarnaast gaan we tijdens de vakanties samenwerken met Huisartsenpraktijk Betondorp die, eenmaal op het nieuwe adres, in het pand naast ons zit.

Dit zorgt ervoor dat:

·      U sneller in de praktijk terecht kunt voor een afspraak

·      De praktijk telefonisch beter bereikbaar wordt

·      U altijd bekende gezichten treft in praktijk, ook tijdens de vakanties

Verhuisdatum nog niet bekend

Inmiddels hebben we de sleutels ontvangen van de nieuwe locatie. Binnenkort start te verbouwing.  Als we een verhuisdatum hebben hoort u dat van ons. Ook zullen wij u binnenkort voorstellen aan de huisarts die er bijkomt. We doen er alles aan om u goed geïnformeerd te houden.

De praktijkregels op een rijtje

Ook op de nieuwe locatie is het belangrijk dat er altijd ruimte is op het spreekuur voor mensen met ernstige klachten. Daarom zullen de huidige praktijkregels ook gelden op de nieuwe locatie. Voor het gemak leest u hieronder de afspraken nog eens bij elkaar.

·      Voelt u zich ziek of heeft u pijn? Kijk dan altijd eerst op thuisarts.nl. Als u intoetst waar u last van heeft ontvangt u kundig advies van een online dokter.

·      Kan thuisarts.nl u niet helpen? Of adviseert thuisarts.nl u om contact op te nemen met uw huisarts? Bel dan met onze assistente om een afspraak in te plannen. Het telefoonnummer is: 020-665 31 66

·      De assistente is bereikbaar van 8.00 tot 10.00 uur en van 10.30 tot 12.30 uur.

·      U kunt ook in de middag bellen tussen 14.00 en 15.30. Soms is het lastig om dan nog een afspraak voor dezelfde te dag te krijgen.

·      Tijdens de afspraak is voldoende tijd om één klacht te behandelen. Heeft u meer dan één klacht? Geef dit aan bij de assistente als u een afspraak inplant. Zij zal dan meer tijd voor u inplannen.

·      Denk van tevoren na over uw (belangrijkste) vraag aan de huisarts. Schrijf uw vraag desnoods op een briefje. Als u goed voorbereid bent, kunnen wij u beter helpen.

Vriendelijke groet,

Berber Veltkamp, huisarts

Namens het hele team van Huisartsenpraktijk Watergraafsmeer